De Commissie ZWO-Groep PKN Poortugaal (Hervormd/Gereformeerd) wil de gemeente informeren over alles wat betreft zending, werelddiaconaat, ontwikkelingssamenwerking en evangelisatie. Zij doet dit door mee te werken aan zendingsdiensten, het houden van tentoonstellingen en zendingscollectes, verkoop van zendingskalenders, het verzamelen van gebruikte postzegels en ansichtkaarten en het onderhouden van contacten met uitgezonden zendelingen.

Tijdens de 40-dagentijd organiseert de commissie eenmaal in de week een sobere maaltijd: "De Tevreden Boterham". Ook is zij aangesloten bij de classicale zendingscommissie.

De commissie is als volgt :

• dhr P. Groenenboom (secretaris) tel. 5014122
  • mw. T. Riedijk (penningmeester) tel. 5015229