De Raad van Kerken Albrandswaard is een platform van representanten van de Protestantse Gemeenten van Poortugaal en Rhoon, alsmede van de RK-parochie van Albrandswaard en de Remonstrantse Kerk Rotterdam/Albrandswaard.

Enkele contactpersonen die zitting hebben in de raad van kerken namens de protestantse gemeenten:

- Mw Ds. M.J. van de Graaf,
- Dhr. Ds. B. Scholten,
- Dhr. P. Vis

Voorzitter is dhr. H. van der Linden van de parochie van de St Willibrorduskerk te Rhoon

De voornaamste werkzaamheden van de raad zijn:

1. Het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende plaatselijke kerken.

2. Het onderhouden van externe contacten namens de in de raad vertegenwoordigde kerken.

3. Het fungeren als ontmoetingsplaats voor parochie en gemeenten.

4. Het organiseren van de jaarlijkse gebedsdienst voor de eenheid van de christenen, de gesprekskring Vrouw en Geloof en een gesprekskring in Zorgcentrum De Klepperwei.

5. Het verzorgen van een huis-aan-huis-folder, waarin staat aangegeven welke diensten er rond Kerst in Albrandswaard worden gehouden.

God beantwoordt knie-mail

Op woensdag 20 juni geeft gospelkoor Relight o.l.v. Carina Schutte een zomerconcert. Medewerking zal worden verleend door Interkerkelijk jongerenkoor Vaya con Dios uit Zuidland o.l.v. Cor Meijboom.

Het concert vindt plaats in kerkgebouw De Haven, Emmastraat 9 Poortugaal.

Aanvang van het concert is 20.00 uur, de zaal gaat 19.45 uur open. De toegang is gratis en een ieder is van harte welkom. Collecte bij de uitgang.

Bezoek ook onze Facebookpagina: Gospelkoor Relight Poortugaal

Bij voorbaat dank.