Op woensdag 20 juni geeft gospelkoor Relight o.l.v. Carina Schutte een zomerconcert. Medewerking zal worden verleend door Interkerkelijk jongerenkoor Vaya con Dios uit Zuidland o.l.v. Cor Meijboom.

Het concert vindt plaats in kerkgebouw De Haven, Emmastraat 9 Poortugaal.

Aanvang van het concert is 20.00 uur, de zaal gaat 19.45 uur open. De toegang is gratis en een ieder is van harte welkom. Collecte bij de uitgang.

Bezoek ook onze Facebookpagina: Gospelkoor Relight Poortugaal

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Simone Volckmann namens gospelkoor Relight

Zondag  20 mei                  Pinksteren                      kleur: rood

Z.W.O. dienst in kerkgebouw De Haven

Bevestiging ambtsdragers

Kerkdienst  9.30 u.        Ds. M.H. v.d. Graaf

Collecten:                      Diaconie bloemendienst / Kerkbeheer

Deurcollecte:                  zending

Zondag 10 juni         2e zondag na Trinitatis           kleur: groen

Dienst in de Dorpskerk

Viering Heilig avondmaal

Kerkdienst  9.30 u.        Ds. M.H. v.d. Graaf

God gelooft in jou!

Nu jij zelf nog!

Het concert vindt plaats in kerkgebouw De Haven, Emmastraat 9 Poortugaal.

Bezoek ook onze Facebookpagina: Gospelkoor Relight Poortugaal

Bij voorbaat dank.