Het kerkblad is van en voor de leden van de protestantse gemeenten van Poortugaal. Daarom heet het blad "Protestant Poortugaal". Verschijningsfrequentie: in de regel een keer in de drie weken.

Inleveren kopij uiterlijk 's maandags vóór 12.00 uur in de week, waarin het kerkblad verschijnt, bij voorkeur via e-mail  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.  of in de brievenbus bij een van de redactieleden. Kopij aanleveren graag in lettertype Arial 10.

De datum van inleveren wordt altijd vermeld in het kerkblad en afgekondigd in de kerkdienst voorafgaand aan de week waarin het kerkblad wordt gedrukt. (zie ook het rooster)

Redactie:

Deze bestaat uit mw. A.M.M. Chin-A-Fat- Vroeijenstein, Mw. W. Keemink-Beukelman,  ds. M.H. v.d. Graaf, mw. B. Hordijk en mw. A. Wilhelm-Bergwerff.

Drukkerij:

Het kerkblad wordt gedrukt door Trefka. De mogelijkheid bestaat om bij hen ook ander (kerkelijk) drukwerk te laten drukken. Voor prijsopgaven van liturgieën of ander kerkelijk drukwerk en voor bezorging buiten de gemeente kan men contact opnemen met hr. A. Beukelman, tel. 5017179.

Administratie en abonnementen

hr. A.D. Beukelman, tel. 5017179 en E-mail adres:  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. . Hier kunt u ook terecht voor opzegging van uw abonnement.

Bezorging/coördinatie:

hr. A.D. Beukelman, tel. 5017179 hr. F.W. Roetman, tel. 5017303

Kosten:

Voor de ontvangst van het kerkblad wordt - bij lokale bezorging - op dit moment een minimale bijdrage gevraagd van € 10,-- per jaar.

Rooster 2017

Weten of u nog op tijd bent voor het inleveren van kopij voor het eerstvolgende kerkblad? of wanneer het volgende kerkblad verschijnt? Het rooster voor het kerkblad 2017 vindt u hier

Maak van je knelpunten knielpunten

Voor 27 april hebben we voor Koningsdag nog veel hulp nodig voor de kinderspelletjes bij het Kasteel van Rhoon. De opbrengst van Koningsdag is voor het Protestants jeugdwerk Poortugaal. Het geld kunnen we heel goed gebruiken om activiteiten voor de jeugd te organiseren en bijv. de kosten voor het kamp laag te houden.

Zouden jullie als- je- blieft kunnen helpen bij de kinderspelletjes. U doet mij, het jeugdwerk en de kinderen die de spelletjes bij Koningsdag willen doen een groot plezier.