Het kerkblad is van en voor de leden van de protestantse gemeenten van Poortugaal. Daarom heet het blad "Protestant Poortugaal". Verschijningsfrequentie: in de regel een keer in de drie weken.

Inleveren kopij uiterlijk 's maandags vóór 12.00 uur in de week, waarin het kerkblad verschijnt, bij voorkeur via e-mail  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.  of in de brievenbus bij een van de redactieleden. Kopij aanleveren graag in lettertype Arial 10.

De datum van inleveren wordt altijd vermeld in het kerkblad en afgekondigd in de kerkdienst voorafgaand aan de week waarin het kerkblad wordt gedrukt. (zie ook het rooster)

Redactie:

Deze bestaat uit mw. A.M.M. Chin-A-Fat- Vroeijenstein, Mw. W. Keemink-Beukelman,  ds. M.H. v.d. Graaf, mw. B. Hordijk en mw. A. Wilhelm-Bergwerff.

Drukkerij:

Het kerkblad wordt gedrukt door Trefka. De mogelijkheid bestaat om bij hen ook ander (kerkelijk) drukwerk te laten drukken. Voor prijsopgaven van liturgieën of ander kerkelijk drukwerk en voor bezorging buiten de gemeente kan men contact opnemen met hr. A. Beukelman, tel. 5017179.

Administratie en abonnementen

hr. A.D. Beukelman, tel. 5017179 en E-mail adres:  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. . Hier kunt u ook terecht voor opzegging van uw abonnement.

Bezorging/coördinatie:

hr. A.D. Beukelman, tel. 5017179 hr. F.W. Roetman, tel. 5017303

Kosten:

Voor de ontvangst van het kerkblad wordt - bij lokale bezorging - op dit moment een minimale bijdrage gevraagd van € 10,-- per jaar.

Rooster 2017

Weten of u nog op tijd bent voor het inleveren van kopij voor het eerstvolgende kerkblad? of wanneer het volgende kerkblad verschijnt? Het rooster voor het kerkblad 2017 vindt u hier

Geloven is: de dag prijzen voor het avond is.

Op woensdag 20 juni geeft gospelkoor Relight o.l.v. Carina Schutte een zomerconcert. Medewerking zal worden verleend door Interkerkelijk jongerenkoor Vaya con Dios uit Zuidland o.l.v. Cor Meijboom.

Het concert vindt plaats in kerkgebouw De Haven, Emmastraat 9 Poortugaal.

Aanvang van het concert is 20.00 uur, de zaal gaat 19.45 uur open. De toegang is gratis en een ieder is van harte welkom. Collecte bij de uitgang.

Bezoek ook onze Facebookpagina: Gospelkoor Relight Poortugaal

Bij voorbaat dank.