Het gebouw De Kapel is een activiteitencentrum van de Protestantse Gemeenten van Poortugaal dat beheerd wordt door de Hervormde Stichting voor Gemeente- opbouw en Gemeenschapsvorming.

Trefcentrum De Kapel is te vinden aan de Achterweg 16 in Poortugaal. Informatie bij Mevr. Cl. van Langeveld, tel. 5019112

Voor een beschrijving van het verleden van dit gebouw klikt u hier.

God beantwoordt knie-mail

Maand Kalender

Graag wil ik u een terugblik geven op de benefietdienst van zondagmiddag 15 februari j.l. in de Dorpskerk in Poortugaal. Door de bijzondere samenwerking tussen de koren Sparkling Voices en I.J.E. koor met begeleiding en de bijdrage van Erwin de Jongh is het een onvergetelijke middag geworden. De mensen van Basic Drum zorgden voor een toepasselijke sfeer voor en na de dienst. De organisatie Bead for life, Child of Uganda, en Tear waren eveneens aanwezig. Ook het college van B&W was vertegenwoordigd. Door het beschikbaar stellen van beamers en apparatuur door CT-AV konden we mooie beelden uit Uganda tonen. We werden hartelijk welkom geheten door de studenten van het Christelijk Lyceum Veenendaal, als ambassadeurs van Stck2Uganda. Prachtig om met zoveel partijen belangeloos samen te werken. Mooi om te zien dat de kerk meer als vol was, geweldig, dus ook alle Het thema van de dienst : = X is ruim aan de orde gekomen, zowel tijdens de overdenking als in de collecte. Wij mochten een bedrag in de collecte ontvangen van ruim €1250,- Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde bijeenkomst en willen nogmaals alle mensen die deze bijeenkomst mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken. En vooral ook dank aan alle bezoekers, want het was mooi om te zien dat de kerk meer dan vol was. Laten we vooral met elkaar onze talenten blijven delen! Floor van der Kemp,Stichting Stick2Uganda.