Het gebouw De Kapel is een activiteitencentrum van de Protestantse Gemeenten van Poortugaal dat beheerd wordt door de Hervormde Stichting voor Gemeente- opbouw en Gemeenschapsvorming.

Trefcentrum De Kapel is te vinden aan de Achterweg 16 in Poortugaal. Informatie bij Mevr. Cl. van Langeveld, tel. 5019112

Voor een beschrijving van het verleden van dit gebouw klikt u hier.

Toeval is dat wat god je toe laat vallen

Maand Kalender

Als jonge ouders heb je veel “bordjes” in de lucht te houden. Je bent vaak dankbaar voor gezondheid van je kinderen, dat er elke dag weer eten te eten is, maar soms weet je niet hoe je alles aan elkaar moet organiseren. Ouderavonden van school, kringen van de kerk, vergaderingen, overwerk, Buitenschoolse opvang, verjaardagen, een lekke band plakken, sporten, naar zwemles ga zo maar door.
Soms leef je in de waan van de dag, je gaat maar door. Maar wanneer is de grens bereikt? Wanneer het voelt als `overleven`? Wanneer je avonds blijft piekeren over die vervelende gebeurtenis op je werk? Wanneer je eigenlijk naar een kloosterweekend wilt, maar je zelf de tijd en de rust niet gunt?
Dan mag je vertrouwen op de hulp van onze God, je mag stil worden, je kunt bidden, en in de rust kun je bezinnen op dat wat je nu Echt belangrijk vindt.
Dit klinkt allemaal makkelijk, dat beseffen wij ons, maar in de praktijk blijven deze alledaagse dilemma’s een grote rol spelen in je leven. Juist deze “spanning” willen wij graag naar voren laten komen in de gezinsdienst van 8 maart.

Deze dienst valt in de 40 dagen tijd en daarom zoeken we ook de stilte in de dienst. Maar we zijn niet alleen stil, we mogen ook samen als kinderen muziek maken, hoe precies, dat merk je die zondag.

Het belooft een fijne dienst te worden voor jong tot oud!

Zondagmorgen 8 maart om 10.00 in de Maranathakerk.

U bent allemaal van harte welkom!