Het gebouw De Kapel is een activiteitencentrum van de Protestantse Gemeenten van Poortugaal dat beheerd wordt door de Hervormde Stichting voor Gemeente- opbouw en Gemeenschapsvorming.

Trefcentrum De Kapel is te vinden aan de Achterweg 16 in Poortugaal. Informatie bij Mevr. Cl. van Langeveld, tel. 5019112

Voor een beschrijving van het verleden van dit gebouw klikt u hier.

Wanneer ik één dag niet studeer, merk ik het.
Wanneer ik twee dagen niet studeer, dan merken mijn vrienden het.
Wanneer ik drie dagen niet studeer, dan merkt het publiek het.

Voor mij geldt dat ook voor bidden:
Wanneer ik één dag niet bid, merkt God het.
Wanneer ik twee dagen niet bid, bespeur ik het in mezelf.
Wanneer ik drie dagen niet bid, merkt mijn omgeving het.’

Maand Kalender

Op zondag 20 september organiseren wij weer een startzondag. Dit jaar heeft de startzondag als thema: “Gastvrijheid”.

Wij willen u dan ook uitdagen. Wij zouden het heel leuk vinden als u allemaal iemand mee neemt die vanuit zichzelf nog nooit de stap heeft genomen om naar de kerk/startzondag te komen. We laten op deze manier dan zien dat we een herberg willen zijn voor iedereen zoals dat ook in ons beleidsplan staat. We zullen de dag beginnen met een dienst in de Dorpskerk m.m.v. Relight. Na de dienst gaan we naar De Parel waar een heel leuk programma voor jong en oud plaats zal vinden.

In het volgende kerkblad vindt u meer informatie. Hartelijke groeten “De startzondagcommissie”