Het gebouw De Kapel is een activiteitencentrum van de Protestantse Gemeenten van Poortugaal dat beheerd wordt door de Hervormde Stichting voor Gemeente- opbouw en Gemeenschapsvorming. 


 


Trefcentrum De Kapel is te vinden aan de Achterweg 16 in Poortugaal. Informatie bij Mevr. Cl. van Langeveld, tel. 5019112

Voor een beschrijving van het verleden van dit gebouw klikt u hier.


Spreuk

Eeuwig leven is pas duurzaam.....

Maand Kalender
loader
Nieuws

Het einde van het seizoen nadert. Tijd om terug te kijken en vooruit te blikken naar het nieuwe seizoen. Tja waar zal ik eens beginnen… Misschien vinden jullie wel dat we dit jaar niet heel zichtbaar waren of veel georganiseerd hebben. Maar achter de schermen hebben we als jeugdouderlingen hard gewerkt aan een jeugdbeleidsplan. Deze hopen we het eerste kwartaal van het nieuwe seizoen af te ronden zodat we er vanaf 2016 mee kunnen gaan werken. We houden jullie hier natuurlijk van op de hoogte. Als ik kijk naar het jeugdwerk van het afgelopen seizoen, dan denk ik dat we terug mogen kijken op een leuk seizoen. Alle clubs hebben goed gedraaid. Het kinderkoor kan volgend jaar wel wat nieuwe aanwas gebruiken maar verder draait het “jeugdaanbod” qua opkomst goed. Nog niet alles is al helemaal klaar…we krijgen natuurlijk nog ons kamp. A.s. vrijdag vertrekken we met elkaar richting Drunen. Hier verblijven we 2 nachten en er wacht ons een hoop gezelligheid en sportiviteit. En dan is het voor dit seizoen echt klaar.