Het gebouw De Kapel is een activiteitencentrum van de Protestantse Gemeenten van Poortugaal dat beheerd wordt door de Hervormde Stichting voor Gemeente- opbouw en Gemeenschapsvorming. 


 


Trefcentrum De Kapel is te vinden aan de Achterweg 16 in Poortugaal. Informatie bij Mevr. Cl. van Langeveld, tel. 5019112

Voor een beschrijving van het verleden van dit gebouw klikt u hier.


Spreuk

Wanneer ik één dag niet studeer, merk ik het.
Wanneer ik twee dagen niet studeer, dan merken mijn vrienden het.
Wanneer ik drie dagen niet studeer, dan merkt het publiek het.

Voor mij geldt dat ook voor bidden:
Wanneer ik één dag niet bid, merkt God het.
Wanneer ik twee dagen niet bid, bespeur ik het in mezelf.
Wanneer ik drie dagen niet bid, merkt mijn omgeving het.’

Maand Kalender
loader
Nieuws

De Hervormde Gemeente van Poortugaal gaat ook dit jaar weer speculaaspoppen verkopen ten bate van de Dorpskerk in Poortugaal. Iedereen kan aan deze actie meedoen door een mailtje te sturen naar de voorzitter van het college van kerkrentmeesters (e-mailadres: j.ponstein at hetnet.nl) of een telefoontje naar één van de volgende personen: 

A.D. Beukelman, tel. 5017179

W.A. de Bree, tel. 5019401

J.W. Ponstein, tel. 5015123

T. Riedijk, tel 2237423

A.J. v.d. Spek, tel 4267629

R.C.J. Wapenaar, tel 5010230

 

De poppen zijn een ½ meter lang, wegen 1 pond en kosten slechts € 3,95 per stuk. Verwen uzelf of verras uw familieleden, vrienden of kennissen met deze overheerlijke lekkernij!

 

Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot 30 oktober en worden afgehaald op zaterdag 29 november tussen 9 en 12 uur in Trefcentrum De Kapel (Achterweg 16, Poortugaal). De kerkrentmeesters hopen op een overweldigende deelname en een prachtig resultaat.