GEESTELIJKE VERZORGING DELTA PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS

In het Delta Psychiatrisch Ziekenhuis wordt elke zondagmorgen om 10.00  uur een oecumenische dienst van Woord en Sacrament gehouden in de gehoorzaal van Het Plein. Iedereen is van harte welkom. Voorganger: Maaike van Dijk.

De dienst wordt rechtstreeks uitgezonden via het Deltakanaal (=12).

Iedere maandag om 15.00 u. en 17.45 u. wordt de dienst binnen het ziekenhuis d.m.v. video uitgezonden voor de patiënten die niet naar "Het Plein" kunnen komen.

Verdere inlichtingenvia het Delta Psychiatrisch Ziekenhuis, tel. 010-5031313.

Jezus kwam ook voor de dwazen uit het westen

Op woensdag 20 juni geeft gospelkoor Relight o.l.v. Carina Schutte een zomerconcert. Medewerking zal worden verleend door Interkerkelijk jongerenkoor Vaya con Dios uit Zuidland o.l.v. Cor Meijboom.

Het concert vindt plaats in kerkgebouw De Haven, Emmastraat 9 Poortugaal.

Aanvang van het concert is 20.00 uur, de zaal gaat 19.45 uur open. De toegang is gratis en een ieder is van harte welkom. Collecte bij de uitgang.

Bezoek ook onze Facebookpagina: Gospelkoor Relight Poortugaal

Bij voorbaat dank.