Kerkgebouw 'De Haven' beschikt over enkele multi-functionele zalen die beperkt verhuurd worden voor verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld denken aan het vieren van uw jubileum, verjaardag, trouwerij receptie of het beleggen van een vergadering.

Belangrijkste voorwaarden voor verhuur zijn:

- Verhuur na middernacht niet mogelijk

- Geen warme maaltijden bereiden

- Geen harde muziek

Voor vragen over overige voorwaarden, beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering van De Haven kunt u contact opnemen  de beheerder 06 - 208 690 38

God beantwoordt knie-mail