Contact Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Tel: 010-5012478. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal.

Predikant:

ds. M.H. van de Graaf, Molenweg 19, 3171 CM Poortugaal.

Scriba:

Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout

Contact De Haven

Het adres van dit kerkgebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. Het telefoonnummer van deze kerk 010-5017378.

het nummer van de beheerder is 06 - 208 690 38

Scriba:

mw. M.A. Vis-Vijfvinkel, Achterweg 13, 3171 EA Poortugaal

tel: 5017256.

Contact Website

Om met het team dat de website beheert in contact te komen kunt u contact opnemen met R. van Klaveren, tel. 5014962 of per Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Toeval is dat wat god je toe laat vallen