God beantwoordt knie-mail

Deel je leven

Op zondag 11 september organiseren wij weer een startzondag. Dit jaar heeft de startzondag als thema: “Deel je leven”.

Wij hebben voor deze dag weer een uitgebreid en gevarieerd programma bedacht . We zullen de dag beginnen met een dienst in kerkgebouw De Haven. Na de dienst gaan we naar De Parel waar er activiteiten voor jong en oud klaar staan. Aansluitend zullen we met elkaar eten. Tijdens het eten zullen wij de kinderen met mandjes langs laten gaan ter bestrijding van de onkosten. Wij verwachten deze dag rond 14.30 uur gezamenlijk af te sluiten.

Geeft u zich ook op voor de startzondag? Dit zou leuk zijn! Opgeven kan( tot 4 september) als volgt: - er liggen intekenlijsten in beide kerken. - door een e-mail te sturen of te bellen naar Annelies Gouw ( Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. ) /010-5012647 / 0681304420.

Hartelijke groeten, “De startzondagcommissie”