Welkom op de website van de Protestantse Gemeenten van Poortugaal

Net als in onze kerkgebouwen en onze gemeenten hopen wij dat u zich welkom voelt op deze website en onze ontmoeting ervaart als een aangenaam en zinvol bezoek. U kunt op uw gemak rondkijken. Verder stellen we uw reactie Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. op prijs en hopen op verschillende manieren met elkaar in contact te komen

.

De gezamenlijke protestantse gemeenten van Poortugaal komen samen elke zondag in de Dorpskerk aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat (Kerkstraat 28) of in kerkgebouw De Haven aan de Emmastraat 9 te Poortugaal.

Naast de eredienst zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Op deze website kunt u ook het nieuws in en rondom de gemeente terugvinden. Hiervoor kijkt u onder het menu "Nieuws". De agenda bevat activiteiten die in en rondom de gemeente worden georganiseerd. Voor een korte introductie van de activiteiten binnen onze gemeenten kunt u dit filmpje bekijken.

Natuurlijk bent u altijd welkom in onze eredienst op zondag om 9:30 uur.

klik hier voor onze visie

Toeval is dat wat god je toe laat vallen

U heeft het misschien al gezien in de folder of op tv: de Plusm heeft een actie waarbij je kunt sparen voor een boodschappenpakket. De actie loopt tot 4 februari. Net als bij de vorige editie sparen wij mee! Heeft u dus zegeltjes over, dan maakt u de diaconie hier blij mee.