Welkom op de website van de Protestantse Gemeenten van Poortugaal

Net als in onze kerkgebouwen en onze gemeenten hopen wij dat u zich welkom voelt op deze website en onze ontmoeting ervaart als een aangenaam en zinvol bezoek. U kunt op uw gemak rondkijken. Verder stellen we uw reactie Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. op prijs en hopen op verschillende manieren met elkaar in contact te komen

.

De gezamenlijke protestantse gemeenten van Poortugaal komen samen elke zondag in de Dorpskerk aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat (Kerkstraat 28) of in kerkgebouw De Haven aan de Emmastraat 9 te Poortugaal.

Naast de eredienst zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Op deze website kunt u ook het nieuws in en rondom de gemeente terugvinden. Hiervoor kijkt u onder het menu "Nieuws". De agenda bevat activiteiten die in en rondom de gemeente worden georganiseerd. Voor een korte introductie van de activiteiten binnen onze gemeenten kunt u dit filmpje bekijken.

Natuurlijk bent u altijd welkom in onze eredienst op zondag om 9:30 uur.

klik hier voor onze visie

De bijbel is de Tomtom op je levensweg

Ook dit jaar mogen we de kinderspelletjes weer organiseren bij het kasteel van Rhoon. Bij slecht weer zullen we weer naar de sporthal gaan, maar we hopen natuurlijk op goed weer. Alles bij elkaar op zo’n mooie locatie is toch wel zo gezellig. Gelukkig heeft de Ronde Tafel Rhoon aangegeven dat ze ook weer mee willen helpen, maar ik heb nog veel meer hulp nodig.
Wie wil helpen met de kinderspelletjes, schminken of bij opbouw of opruimen? Ik zoek mensen voor twee groepen (de spelletjes, opbouw en opruimen zal er voor en erna zijn).

Groep 1 van 10.00 - 12.45 uur.
Groep 2 van 12.45 - 15.15 uur.
De hele dag mag natuurlijk ook. Graag zelfs!
Meld je/meld u aan bij mij via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Alvast hartelijk bedankt!!

010-5019619/06-42505451